Βραχάκια μελιού
Υλικά
- 400 γραμ. Φαστ με μέλι
- 200 γραμ. ζάχαρη (8 κουτ. σούπας)
- 1 αυγό
- 600 γραμ. αλεύρι
- 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 100 γραμ. σταφίδες ραντισμένες με ρούμι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το Φαστ με μέλι και τη ζάχαρη για 4 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε το αυγό και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και τις σταφίδες.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπωλ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα.
- Με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα ποσότητα όσο ένα καρύδι και τη ρίχνουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, έτσι ώστε να πάρει ακαθόριστο σχήμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C, για 20-25 λεπτά.