Καραμελωμένα Φρούτα
Υλικά:
- διαφορα Φρούτα
- μέλι
- 2 κούπες ζάχαρη
- τριμμένο κέικ
- χυμό πορτοκάλι
- κανέλα
Εκτέλεση:
Πρώτα απ' όλα παίρνουμε ένα πιάτο και το αλείφουμε με λίγο βούτυρο με το δάχτυλό μας (θα βοηθήσουν και τα παιδιά).
Κοβουμε τα φρούτα σε κομμάτια.
Αρχίζουμε να τα βουτάμε ένα ένα στο μίγμα. Πρώτα στο χυμό μετά στο κέικ, το μέλι και μετά στην κανέλα.
Βαζουμε σε ενα τηγανάκι λίγο βούτυρο μέχρι να λιώσει..επωμένως προσθέτουμε την ζάχαρη και περιμένουμε να λιώσει και να γίνει καραμέλα..
Βάζουμε μέσα τα φρούτα και τα ανακατεύουμε για να πιάσει η καραμέλα.
Μόλις γίνουν τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε στο βουτυρωμένο πιάτο μας (ΠΡΟΣΟΧΗ να μην κολλάνε μεταξύ τους) και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Τα βγάζουμε μετά απο 2 ώρες και τα σερβίρουμε με παγωτό βανίλια ή φρέσκια κρέμα.