Τηγανίτες με τυρί και μέλι

 

Υλικά:

  • 2-3 αυγά
  • 2 1/2 ποτήρια νερό
  • 1/2 κιλό αλεύρι
  • 1/2 κιλό τυρί φέτα
  • μέλι
  • λίγο αλάτι (μόνο αν δεν είναι αλμυρή η φέτα
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το μέλι), ρίχνοντας κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς προς μια κατεύθυνση (π.χ. όλο δεξιά) και όταν πηχτωσει αρκετά (να μην είναι νερουλό - πιο πολύ πηχτό να είναι), ρίχνουμε μια-μια κουταλιά γεμάτη και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σαν τους λουκουμάδες).

Περιχύνουμε τις τηγανίτες με μέλι και τις σερβίρουμε ζεστές.