Κέικ μελιού

 

Υλικά

  • 200 γραμ. Φαστ με μέλι
  • 150 γραμ. ζάχαρη (6 κουτ. σούπας)
  • 4 αυγά
  • 100 γραμ. μάρτσιπαν
  • 50 γραμ. γλυκόζη
  • 375 γραμ. αλεύρι
  • 250 γραμ. γάλα (1 ποτήρι)
  • 1 κουταλάκι κοφτό μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ το Φαστ με μέλι και τη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και μετά το μάρτσιπαν.
  • Ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε τη γλυκόζη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί.
  • Προσθέτουμε το γάλα με τη γλυκόζη στο μίξερ και στη συνέχεια το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε καλά.
  • Οταν το μείγμα είναι έτοιμο, το αδειάζουμε στη φόρμα του κέικ.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C, για 35-40 λεπτά.