Κέικ μελιού
Υλικά
- 200 γραμ. Φαστ με μέλι
- 150 γραμ. ζάχαρη (6 κουτ. σούπας)
- 4 αυγά
- 100 γραμ. μάρτσιπαν
- 50 γραμ. γλυκόζη
- 375 γραμ. αλεύρι
- 250 γραμ. γάλα (1 ποτήρι)
- 1 κουταλάκι κοφτό μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το Φαστ με μέλι και τη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και μετά το μάρτσιπαν.
- Ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε τη γλυκόζη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί.
- Προσθέτουμε το γάλα με τη γλυκόζη στο μίξερ και στη συνέχεια το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε καλά.
- Οταν το μείγμα είναι έτοιμο, το αδειάζουμε στη φόρμα του κέικ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C, για 35-40 λεπτά.